3. juni 2018

Jeg får inspiration fra en gangster

Jeg har et tilbud til dig.
Et tilbud så godt, at du nok ikke kan afslå.

Jeg rækker dig et interview. Det er et sjældent et af slagsen, hvor jeg taler om noget andet end sociale medier. Jeg fortæller blandt mange ting om den bog, jeg oftest har anbefalet andre at læse – og således hermed også anbefaler dig at læse den.

Hvis du kan lide en gætteleg, så er der allerede lagt et hint til dig her i teksten. Så kan du forsøge at gætte inden du lytter.

Det er tilbuddet, jeg har til dig. Et klip fra interviewet herunder – eller linket til hele interviewet.

Lyt med: Beartalk Episode 18 (full interview)

Bjørn Barfoed har gang i en ret interessant podcastserie, og jeg er glad for at være en blandt de mange interessante interviewofre, han har haft foran sin mikrofon. Serien er en iværksætterpodcast, og kan inspirere dig til at finde succes. Jeg blev spurgt, hvad der er succes for mig, og hvad man i livet kan forbedre for at opnå bedre resultater.

F.eks. taler vi om kalibrering – og jeg har også et forslag til dig som lytter, at gå ud og prøve at få øjenkontakt med forbipasserende blot for øvelsens skyld.

Lyt med: Beartalk Episode 18 (full interview)