21. april 2017

Jeg undgår helst klichéen “Vi er på sociale medier, fordi så er vi, hvor kunderne er.”

Jeg får forholdsvist ofte spørgsmålet om, hvorfor det er en fordel som virksomhed at være på sociale medier.

Det er et åbenlyst spørgsmål, men egentlig ret svært at svare på. Svært fordi det er så gigantisk et tema. Når spørgsmål stilles ofte, så opstår der klichésvar, og i den her sammenhæng, så er klichéen:

“Vi skal være, hvor kunderne er”

… men jeg synes det er et ubrugeligt svar.

I et interview fornyligt fik jeg muligheden for at svare med lidt mere tid. Ikke meget. Bare cirka 2 minutter.
Jeg har lagt svaret på SoundCloud til dig.

Du kan høre det her.

OBS: Nye holddatoer på akademifaget Digital Markedsføring (10 ects) i både København og Skanderborg.

Kender du en iværksætter, en markedsføringsansvarlig eller en bureauansat med brug for en bred faglig palette, så er det lige her du skal sende dem hen: https://bigum.co/kurser/laengerevarende/digital-markedsfoering/